30 Mayıs 2013 Perşembe

testler sonuçlar görselleştirmeler

ben burda doktora yaparken bazıları dünyayı kurtarıyor, bazıları içip eğlenmekte, bazıları da ikisini birden yapıyor, eh be doktora.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bayağıdır kenarlara uğranmamış neyse ki burası o kadar da ihmal edilmiyor, var ol akademik dedikodu günlüğü:)demek ki birileri yoluna devam ediyor..

gönülsüz dedi ki...

sayın adsız, hem teşekkür hem teessüf. eğer burda yazılanları kişiler ve olaylarla ilişkilendirip dedikodu olarak yorumlayabilecek kadar mevzulara hakimseniz muhtemelen benim öfkelenip üzülüp şaşırıp durduğum olaylara benden daha hakimsiniz. merak ettiğim şeyler var, sormak istiyorum. anonim bir mail adresi ya da internet kimliği gönderir misiniz?

Adsız dedi ki...

Hımm, madem yanlış anlaşılmışız büyük yüreğinize sığınırız efendim.
Bu günlükte ki samimi yazılar özellikle bu yola yön çizecekler için çok önemli çünkü kişisel düşüş, kalkış, telaşelerin, endişelerin, silkelenişlerin vs. grafik olarak okunabiliyor. Verdiğin bilgiler cabası [tabi o kadar okumuşluğunu kıskanmıyor da değilim:)] Şahsımın gözü korkuyor okuyunca ama tembellikten, ne de olsa [hakkını vererek bu yolda yürüyenler için] herkesin harcı değil. Ben bu yolda değilim zaten:).
Hafife değil ciddiye alıyorum "dedikodu" amaçlı bir ifade, şımarık! zaten her şey o kadar ciddi ki bazen benzetme kullanmak, zararsız çarpıtmak havanın dağılması için kimimize de iyi gelebilecek bir laf atmadır, tabi ki niyet doğru bir şekilde anlatılabildiyse.
İfadelerinden sezdiğim kızgın ama soğukkanlı, çarpışmaya hazır ama anlamaya çalışan tavrına bayıldım ;).
Umarım teessüfün geçmiştir..

gönülsüz dedi ki...

geçmiştir :)